Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Zupa niewolników
  Ocena: (3.8 pkt.) Oceniało 10 osób.

Przepis dodał(a): Barbi
[2010-02-19]
 
Sposób przygotowania:
Zagotuj litr wody, rozpuść w nim kostki bulionowe, gotuj minutę.
Wrzuć wszystkie składniki, gotuj 15-20 minut, zmiksuj, a na koniec przypraw do smaku.
   
Składniki:
2 filiżanki(400g)osączonej czerwonej fasoli z puszki
100-120g mielonej wieprzowiny
1 grubo pokrojona cebula
3 papryczki jalapeno
2 kostki bulionowe(rosół z kury)
sól
pieprz
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Zupy Kremy - Przepis na Zupa niewolników

 
Telewizory
40_10