Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Zupa truskawkowa
  Ocena: (4.9 pkt.) Oceniało 87 osób.

Przepis dodał(a): Miśka
[2008-06-16]
 
Sposób przygotowania:
Na 2 litry wody wrzuć truskawki i 2,3 ząbki go?dzika.
Zagotuj je, dodaj cukier do smaku.
Na koniec połącz śmietaną z mąką i dodaj.
Wszystko chwilę gotuj.
Podawaj z makaronem.
   
Składniki:
0,5 kg truskawek,
śmietana bąd? jogurt naturalny,
mąka,
makaron,
cukier,
go?dzik.
Uwagi:
Smzcznego !!!
 

 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Zupy Bezmięsne - Przepis na Zupa truskawkowa

 

37_30