Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Zupa piwna
  Ocena: (3.8 pkt.) Oceniało 5 osób.

Przepis dodał(a): Julka
[2007-07-13]
 
Sposób przygotowania:
Piwo zagotować z cynamonem i go?dzikami.
Przecedzić, gorące połączyć ze śmietaną wymieszaną z żółtkami.

Podawać z grzankami z serem (twarogiem) pokrojonym w kostkę.
   
Składniki:
jasne piwo – 6 szklanek
go?dziki - 2-3 szt.
cynamon
ser twarogowy - 20 dag
śmietana - 1/2 - 1 szklanki
żółtka (surowe) – 2 szt.
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Zupy Bezmięsne - Przepis na Zupa piwna

 

37_15