Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Zupa koperkowa
  Ocena: (5 pkt.) Oceniało 5 osób.

Przepis dodał(a): Jola
[2007-06-27]
 
Sposób przygotowania:
Rosół przyrządzić z koncentratu wg przepisu na opakowaniu.
Koperek posiekać, 3/4 podsmażyć w
łyżeczce masła, dodać do zupy.
?mietanę rozprowadzić z kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlać do garnka.
Zupę przyprawić wegetą, posypać pozostałym koperkiem.
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, włożyć do zupy.
   
Składniki:
pęczek koperku
masło
1/2 l rosołu z koncentratu
100g śmietany
wegeta
4 łyżki makaronu nitki
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Zupy Bezmięsne - Przepis na Zupa koperkowa

 

37_2