Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Zupa brukselkowa
  Ocena: (4.4 pkt.) Oceniało 37 osób.

Przepis dodał(a): Aga
[2007-07-16]
 
Sposób przygotowania:
Brukselki rozkroić na pół, ziemniaki i marchewkę pokroić w kostkę.
Do wrzacej wody dać kostkę rosołową ziemniaki z marchewką i vegetę.
Jak warzywa będą miękkie dodać brukselkę podgotować 15 minut i dodać śmietanę, sól i jak trzeba vegetę.
   
Składniki:
10 brukselek
3 marchewki
4 ziemniaki
kostka rosołowa
sól
śmietana
vegeta
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Zupy Bezmięsne - Przepis na Zupa brukselkowa

 
Telewizory
37_21