Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Rajski pucharek
  Ocena: (5 pkt.) Oceniało 43 osób.

Przepis dodał(a): Iza
[2007-06-25]
 
Sposób przygotowania:
Truskawki, winogrono, czereśnie i gruszki dokładnie opłukać i osuszyć następnie wszystkie owoce pokroić na małe kawałki.
Wszystkie owoce przełożyć do pucharków, udekorować bitą śmietaną i czereśniami.
   
Składniki:
10 dag truskawek
kiść winogron czerwonych
kiść winogron zielonych
½ puszki brzoskwiń
kilka czereśni
bita śmietana
2 gruszki
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Surówki i sałatki owocowe - Przepis na Rajski pucharek

 

25_1