Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Sos do warzyw
  Ocena: (4 pkt.) Oceniało 21 osób.

Przepis dodał(a): Emila
[2007-07-18]
 
Sposób przygotowania:
?mietanę przerzucić do jakiegoś większego kubka, czosnek pokroić w drobną kostkę i posypać solą - zostawić na 2 minuty.
Potem pognieść czosnek nożem i wrzucić do kubka, dodać maggi, dodać szczyptę sosu Knorr, łyżkę majonezu i wymieszać.
   
Składniki:
?mietana zagęszczona 18% lub jogurt naturalny,
5 kropli maggi,
ząbek czosnku,
łyżka majonezu,
szczypta sosu sproszkowanego Knorr - sos sałatkowy włoski
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Sosy do Sałatek i Surówek - Przepis na Sos do warzyw

 

42_7