Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Sos do kapusty pekińskiej
  Ocena: (3.8 pkt.) Oceniało 53 osób.

Przepis dodał(a): Diablo24
[2008-04-06]
 
Sposób przygotowania:
Czosnek zetrzeć na tarce.
Wymieszać wszystkie składniki i doprawić w zależności czy chcemy sos ostrzejszy czy łagodny;P
   
Składniki:
400g jogurtu naturalnego/kefiru
5 ząbków czosnku
3 łyżki majonezu
sól, chili, pieprz
Uwagi:
Sos połączyć z poszatkowaną kapustą pekińską i.... Życzę smacznego!!;p
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Sosy do Sałatek i Surówek - Przepis na Sos do kapusty pekińskiej

 

42_9