Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Dressing ziołowy
  Ocena: (1.2 pkt.) Oceniało 55 osób.

Przepis dodał(a): Elwira
[2007-06-27]
 
Sposób przygotowania:
Obraną cebulę i jajko oraz opłukane zioła drobno posiekać i wymieszać z jogurtem i śmietaną.
Doprawić solą i pieprzem.
Podawać do gotowanych warzyw.
   
Składniki:
1 jajko ugotowane na twardo
po pęczku natki pietruszki i bazylii
1 cebula
300 g chudego jogurtu naturalnego
2 łyżki śmietany
sól
pieprz
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Sosy do Sałatek i Surówek - Przepis na Dressing ziołowy

 
Telewizory
42_1