Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Sałatka szarpana z wołowiny
  Ocena: (4.4 pkt.) Oceniało 3 osób.

Przepis dodał(a): Beata
[2009-03-01]
 
Sposób przygotowania:
Wołowinę ugotować na miękko z jarzynką.
Ostudzić, poszarpać recznie.
Ogórki i pieczarki zetrzeć na tartce jarzynowej, odcisnać, koper posiekać złączyc składniki.
Doprawić solą czosnkową i majonezem.
   
Składniki:
60 dkg wołowiny bez kości
1 słoik ogórków konserwowych
2 słoiczki pieczarek konserwowych
pęczek swieżego kopru
sól czosnkowa
majonez
jarzynka
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Sałatki z Mięsem - Przepis na Sałatka szarpana z wołowiny

 

29_14