Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Parówkowa sałatka
  Ocena: (5 pkt.) Oceniało 310 osób.

Przepis dodał(a): Krysia
[2007-07-17]
 
Sposób przygotowania:
Parówki i por pokroić w półplasterki.
Ogórki i jaja ugotowane na twardo pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszć ze sobą; dodać majonez i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Najsmaczniejsza jest nadrugi dzień.
   
Składniki:
1 kg cienkich parówek
30 dag pora (białe częsci)
3 jaja
4 ogórki kiszone lub konserwowe
sól, pieprz do smaku
słoik (200 g) majonezu
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Sałatki z Mięsem - Przepis na Parówkowa sałatka

 
Telewizory
29_8