Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Pasta z migdałów
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): Ewelina
[2007-07-25]
 
Sposób przygotowania:
Migdały zmielić w młynku do kawy, cebulkę podsmażyć na oliwie i dodać do zmielonych migdałów, dodać koncentrat i zmiksować to wszystko, dodając wody tyle, żeby pasta nie była zbyt rzadka lub za gęsta.
Doprawić pieprzem ziołowym i solą.
   
Składniki:
20 dag migdałów,
2 łyżki koncentratu pomidorowego,
1 cebulka,
pieprz,
sól, woda
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Pasty - Przepis na Pasta z migdałów

 
Telewizory
44_16