Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Pasta z krewetek
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): Kinga
[2007-07-07]
 
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki pasty wymieszać, a następnie przekręcić przez maszynkę do mięsa lub zmiksować.
Odstawić na 8 godzin do lodówki aby pasta się zmacerowała.
Podawać z białym pieczywem, krewetkami itp.
   
Składniki:
20 dkg krewetek koktajlowych
10 dkg twarogu śmietankowego
¼ szklanki drobno posiekanej cebuli dymki
2 łyżeczki śmietany
2 łyżeczki soku cytrynowego
1 łyżeczka dobrej musztardy
½ łyżeczki sosu chili
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Pasty - Przepis na Pasta z krewetek

 
Telewizory
44_6