Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Pasta z awokado
  Ocena: (3.7 pkt.) Oceniało 40 osób.

Przepis dodał(a): Aśka
[2007-07-17]
 
Sposób przygotowania:
Awokado umyć, przekroić na pół.
Pestkę wyjąć i zachować na pó?niej.Awokado rozgnieść widelcem na miazgę, dodać rozgnieciony czosnek, sól i pieprz do smaku oraz skropić sokiem z cytryny.
Wszystko razem wymieszać .
Aby pasta nie ściemniała, można włożyć do niej pestkę.
   
Składniki:
1 miękie awokado
2-3 ząbki czosnku
1 łyżeczka soku z cytryny
sól i pieprz do smaku
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Pasty - Przepis na Pasta z awokado

 

44_10