Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Pasta twarogowa ze szczypiorkiem, rzodkiewką i jajkiem
  Ocena: (3.4 pkt.) Oceniało 5 osób.

Przepis dodał(a): Ada
[2007-07-25]
 
Sposób przygotowania:
Szczypiorek i rzodkiewkę umyć.
Szczypiorek drobno posiekać, rzodkiewkę pokroić w kostkę, jajka ugotować na twardo i zetrzeć na tarce.
Całość połączyć z serkiem, przyprawic pieprzem i solą.
   
Składniki:
0,30 dag twarogu,
pęczek szczypiorku,
rzodkiewki,
3 jajka,
sól i pieprz.
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Pasty - Przepis na Pasta twarogowa ze szczypiorkiem, rzodkiewką i jajkiem

 

44_15