Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Pasta kanapkowa z parówek
  Ocena: (1.7 pkt.) Oceniało 70 osób.

Przepis dodał(a): Leszek
[2007-07-25]
 
Sposób przygotowania:
Ugotowac parówki i jajka (na twardo) - wystudzić i zmielić przez maszynkę.
Cebulę pokroić w drobną kostkę i dodać do masy parówkowo-jajecznej.
Wymieszać wszystko z majonezem.
Posolić, popieprzyć.
Schłodzić.
   
Składniki:
4 parówki,
4 jajka,
1 mała cebulka,
majonez,
sól, pieprz
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Pasty - Przepis na Pasta kanapkowa z parówek

 
Telewizory
44_13