Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Pasta jajeczna z grzybami marynowanymi
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): Milena
[2007-07-13]
 
Sposób przygotowania:
Pokroić drobno boczek( słoninę), podsmażyć, wbić jajka i usmażyć niezbyt gestą jajecznicę.

Do jajecznicy dodać pokrojone drobno grzybki i ogórki, dodać do smaku soli i pieprzu i dobrze wymieszać ( mozna zmiksować).
Pastą smarować kromki chleba.
   
Składniki:
6 jajek,
20 dkg marynowanych grzybów,
10 dkg wędzonego boczku albo wędzonej słoniny,
2 kiszone ogórki ( nieduże)
pieprz i sól do smaku.
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Pasty - Przepis na Pasta jajeczna z grzybami marynowanymi

 
Telewizory
44_8