Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Kanapkowa pasta z tuńczyka
  Ocena: (2.5 pkt.) Oceniało 12 osób.

Przepis dodał(a): Nina
[2007-06-27]
 
Sposób przygotowania:
Tuńczyka dobrze odsączyć z oleju.
Ser dokładnie rozgnieść widelcem, doadać tuńczyka, keczup, szczypiorek (lub natkę).
Doprawić solą i pieprzem.
Dokładnie wymieszać.
   
Składniki:
1 puszka tuńczyka w oleju
ok. 100-150 g białego sera
keczup
ok. 4 łyżek siekanego szczypiorku lub natki pietruszki
sól, pieprz
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Pasty - Przepis na Kanapkowa pasta z tuńczyka

 
Telewizory
44_1