Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Borówkowa pasta do jajek
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): Zuzia
[2007-06-27]
 
Sposób przygotowania:
Grzybki, cebulkę i polędwicę pokroić w bardzo bardzo drobną kosteczkę dodać majonez,chrzan(wg.uznania ..więcej jak ktoś lubi ostre)i borówkę nie więcej jak łyżkę(zalezy na jaką ilość)odrobina soli i pieprzu.Podawać na ugotowanych na twardo jajkach.
   
Składniki:
grzybki marynowane
cebulka
polędwica surowa wędzona
majonez
chrzan
borówka czerwona(w słoiczku jak żurawina)
sól
pieprz
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Pasty - Przepis na Borówkowa pasta do jajek

 
Telewizory
44_2