Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Zdradliwy arbuz
  Ocena: (5 pkt.) Oceniało 9 osób.

Przepis dodał(a): Ola
[2007-07-25]
 
Sposób przygotowania:
Arbuza kroi się na stosunkowo małe kostki i wrzuca do szklanki, zalewa się wódką, nalepiej 50 ml, a dopełnia sokiem grejpfrutowym, najlepiej z czerwonych grejpfrutów i słodkim.
   
Składniki:
Wódka,
świeży arbuz prosto z lodówki,
sok grejpfrutowy
Uwagi:
Arbuz musi być batdzo dojrzały i słodki i bardzo zimny, najlepiej, żeby wszystko było bardzo zimne. Trzeba poczekać ok. 15 min, aż arbuz wchłonie wódkę.
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Napoje z Alkoholem - Przepis na Zdradliwy arbuz

 

35_41