Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Truskawkowy rum
  Ocena: (3.3 pkt.) Oceniało 17 osób.

Przepis dodał(a): Emila
[2007-07-25]
 
Sposób przygotowania:
Truskawki zmiksować na gładko, dodać lód, cukier i cukier waniliowy - no i rum.
Zmiksować dokładnie składniki.
Proporcji nie podaję, bo zawsze robie wedle uznania.
Trzeba smakować i jezeli uważacie, że trzeba więcej rumu czy cukru dosypać i gotowe.
Pysznośći.
   
Składniki:
truskawki (mogą być też mrożone),
rum (ja kupuję Bacardi),
lód (jeżeli truskawki są świeże),
cukier,
ciupinka cukru waniliowego.
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Napoje z Alkoholem - Przepis na Truskawkowy rum

 

35_40