Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Sos do ryb
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): Izka
[2007-07-18]
 
Sposób przygotowania:
Imbir, miętę, cebulkę, skórkę i sok z limonki zmiksować, aż powstanie gładka masa.
Dodać majonez, jogurt, sól i pieprz do smaku i wymieszać.
   
Składniki:
1/4 szkl. marynowanego imbiru (odcedzic i drobno posiekac),
1 szklanka posiekanych listkow mięty,
1/2 szkl. posiekanej zielonej cebulki,
1 łyżeczka skórki z limonki,
3 łyżki soku z limonki,
1/2 szkl. majonezu,
1/4 szklanki jogurtu naturalnego.
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Inne sosy - Przepis na Sos do ryb

 

46_12