Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Złote udka
  Ocena: (4.2 pkt.) Oceniało 9 osób.

Przepis dodał(a): tttusia
[2007-07-11]
 
Sposób przygotowania:
Drobno pokrojoną paprykę wymieszać z mielonym mięsem, włożyć do garnka, dodać kostki, pieprz i gotować mieszając około 5 min.
Udka kurczaka delikatnie naciąć i wyjąć kości.
Ostudzić farsz i włożyć do każdego udka.
Włóż udka do piekarnika i piecz w 200° około 40 min, podaj z frytkami.
   
Składniki:
2 kostki warzywne
4 duże udka
1,5 kg mielonego mięsa
2 papryki
pieprz
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Drób - Przepis na Złote udka

 
Telewizory
19_7