Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Hamburger z piersi kurczaka
  Ocena: (3 pkt.) Oceniało 43 osób.

Przepis dodał(a): Wiki
[2007-07-19]
 
Sposób przygotowania:
Bułki podgrzewamy w piekarniku.
Piersi doprawiamy (najlepiej zrobić to wcześniej, aby się przegryzły).
Robimy ciasto naleśnikowe dość gęste z mąki, jajka i mleka i obtaczamy filety i pieczemy na głębokim oleju.
Na podgrzaną bułkę dajemy troszkę majonezu, sałatę, kurczaka, majonez, sałatę i przykrywamy bułką.
   
Składniki:
Bułki hamburgerowe,
filet z kurczaka,
przyprawy (Po Staropolsku Kamisa, kurczak złocisty, oregano),
sałata lodowa,
majonez (Kielecki i Helmans Babuni),
jajko,
mąka,
mleko.
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Drób - Przepis na Hamburger z piersi kurczaka

 

19_16