Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Dip z kurczaka
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): Natalia
[2007-07-09]
 
Sposób przygotowania:
Pierś posiekać i w mikserze zmiksować z pozostałymi składnikami.
doprawić do smaku i podawać do grzanek z chleba, tostów, słonych paluszków.
   
Składniki:
1 podwójna ugotowana pierś z kurczaka
pół szklanki majonezu
1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku
2 ząbki czosnku
30 gram alkoholu (winiak, koniak,czysta wódka)
sól, pieprz
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Dipy - Przepis na Dip z kurczaka

 
Telewizory
43_4