Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Krem Sułtański
  Ocena: (3.9 pkt.) Oceniało 9 osób.

Przepis dodał(a): Olusia
[2010-05-18]
 
Sposób przygotowania:
¦mietanę kremówkę ubić(zmiksować) z cukrem pudrem.
Pucharki wyłożyć bezami.
Krem śmietankowy nakładać do pucharków , posypać rodzynkami(można je wcześniej namoczyć w rumie) i ozdobić bezami.
Krem można również podzielić na pół i jedną część dokładnie wymieszać z kakao.
SMACZNEGO!:)
   
Składniki:
1/2 l śmietany kremówki
1-2 łyżki cukru pudru
4 łyżki rodzynek
5 dag małych bezów
ewentualnie łyżka kakao
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Desery Zimne - Przepis na Krem Sułtański

 

33_20