Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Deser serowo-miodowy
  Ocena: (5 pkt.) Oceniało 2 osób.

Przepis dodał(a): Marta
[2007-07-06]
 
Sposób przygotowania:
Składniki deseru umieszczamy w malakserze i na średnich obrotach ubijamy na gęsty.
jednolity puch.
Rozkładamy do pucharków, wstawiamy na godzinę lub nieco dłużej do lodówki.
Podajemy przybrany rurkami waflowymi lub kruchymi ciasteczkami.
   
Składniki:
pojemnik serka homogenizowanego
2 łyżki pełnego mleka lub słodkiej śmietanki
łyżeczka cukru
łyżeczka cukru waniliowego
1/3 łyżeczki cynamonu
sok z 1/2 cytryny
duża łyżka płynnego miodu
rurki waflowe lub kruche ciasteczka do przybrania
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Desery Zimne - Przepis na Deser serowo-miodowy

 
Telewizory
33_7