Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Krem morelowy z migdałami
  Ocena: (4 pkt.) Oceniało 1 osób.

Przepis dodał(a): Olga
[2007-07-02]
 
Sposób przygotowania:
Morele obrać, pokroić i zmiksować.
?mietanę ubić z cukrem.
Część ubitej śmietany wymieszać z musem morelowym.
Przełożyć do miseczek, udekorować resztą śmietany i migdałami, które należy wcześniej przyrumienić.
   
Składniki:
morele - 50 dag
posiekane migdały - 1 łyżka
śmietana - 125 ml
cukier puder - 5 dag
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Desery Ciepłe - Przepis na Krem morelowy z migdałami

 

32_5