Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Kotleciki jajeczne
  Ocena: (4 pkt.) Oceniało 24 osób.

Przepis dodał(a): Krysia
[2007-07-03]
 
Sposób przygotowania:
Cebule drobno pokroić i zeszklić na dwóch łyżkach rozgrzanego oleju.
Pokroić jajka, dodać zeszkloną cebulę, tartą bułkę, surowe jajka, przyprawić.
Wyrobić i formować kotlety, obtoczyć w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym tłuszczu.
   
Składniki:
6 jajek na twardo,
6 łyżek bułki tartej,
2 jajka,
2 łyżki oleju,
1 duża cebula,
trochę smietany,
przyprawy i tłuszcz do smażenia.
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Dania Warzywne - Przepis na Kotleciki jajeczne

 
Telewizory
24_4