Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Kalafior w panierce
  Ocena: (5 pkt.) Oceniało 15 osób.

Przepis dodał(a): Olga
[2007-08-01]
 
Sposób przygotowania:
Ugotuj kalafiora i podziel na mniejsze części.
Każdy fragment obtocz w jajku, a następnie w mieszance bułki tartej i mąki.
Przypraw solą i pieprzem.
Na rozgrzanej patelni rozpuść masło, ułóż kalafiora.
Smaż aż będzie złocisty.
   
Składniki:
1/2 kalafiora
1 jajko
2 łyżki mąki
2 łyżki bułki tartej
2- 3 łyżeczki masła
Sól, pieprz
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Dania Warzywne - Przepis na Kalafior w panierce

 
Telewizory
24_31