Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Fasolka w pomidorowym sosie
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): Patrycja
[2007-07-25]
 
Sposób przygotowania:
Fasolke umyć, odciąc końcówki, ugotować do miękkości w osolonej wodzie, odcedzić.
Jajka ugotowac na twardo i posiekać.
Na olej podsmażyć pokrojoną w kostke cebule, dodać przecier oraz przyprawy (kazdy może dodać jakie lubi), chwilke podsmażyć, wrzucić posiekane jajka, wymieszać.
Na końcu wrzucić fasolke wymieszać.
   
Składniki:
50 dkg fasolki szparagowej żółtej,
słoiczek przecieru pomidorowego,
2 jajka,
cebula,
przyprawy: sól, pieprz,
trochę oleju
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Dania Warzywne - Przepis na Fasolka w pomidorowym sosie

 

24_22