Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

?ledzie z rodzynkami
  Ocena: (4.3 pkt.) Oceniało 8 osób.

Przepis dodał(a): Jadzia
[2007-07-25]
 
Sposób przygotowania:
?ledzie kroimy na średnie kawałki, wkładamy do pojemnika, rodzynki namaczamy w ciepłej wodzie zanim całkowicie zmiękną kroimy cebulę na bardzo drobne kawałeczki.
Cebulę i odsączone miękkie rodzynki dodajemy do śledzi.
Mieszamy.
Następnie dodajemy majonez i 2 łyżeczki carry.
Dokładnie mieszamy.
Odstawiamy do lodówki na ok.
12 godzin.
   
Składniki:
śledzie ala matias /najlepiej paczkowane/,
rodzynki słodkie,
cebula,
majonez,
carry.
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Dania Rybne - Przepis na ?ledzie z rodzynkami

 

23_13