Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Schab pieczony
  Ocena: (2.7 pkt.) Oceniało 57 osób.

Przepis dodał(a): Amelka
[2007-07-25]
 
Sposób przygotowania:
Schab w kawałku marynujemy, przyprawiamy, na wierzch układamy kawałeczki margaryny.
Pieczemy w naczyniu żaroodpornym jakieś ponad półterej godziny, podlewając co jakiś czas.
Po ostygnięciu utworzy się pyszna galaretka.
   
Składniki:
Schab bez kości,
marynata do mięs pikantna,
kostki mięsne,
sól, pieprz,
czosnek w proszku,
odrobina margaryny
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Dania Mięsne - Przepis na Schab pieczony

 
Telewizory
22_28