Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Krewetkowe ananasiki
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): wetusia
[2008-06-01]
 
Sposób przygotowania:
Krewetki usmażyć w białym winie i posolić.
Puszkę ananasów pokroić w kostkę i tak samo jak krewetki usmażyć w białym winie.
Krewetki nałożyć na talerz i podać z ananasami i popieprzyć wszystko.
Można zalać obojętnie jakim sosem.
SMACZNEGO!!!:))
   
Składniki:
krewetki,
ananasy,
pieprz,
białe wino
Uwagi:
ta potrawa ma niezwykłe składniki ale jest przepyszna !!!
UWAGA!!!ta potrawa zajeła 1 miejsce w światowych zawodach kulinarnych pt."gotuj mi " w londynie
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Dania Mięsne - Przepis na Krewetkowe ananasiki

 
Telewizory
22_30