Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Kolorowy bigos
  Ocena: (2.4 pkt.) Oceniało 5 osób.

Przepis dodał(a): tttusia
[2007-07-11]
 
Sposób przygotowania:
Pokroić drobno kiełbasę, pieczarki, pomidory, cebulę, ogórki.
Na małej ilości oleju osobno podsmażyć składniki.
Wrzucić wszystko do garnka, dodać przecier, pieprz i rozpuszczone w 2 szklankach wody kostki.
Całość podgrzać.
   
Składniki:
2 kostki warzywne
0,5 kg kiełbasy
0,5 kg ogórków kiszonych
0,5 kg pieczarek
3 duże pomidory
3 duże cebule
przecier pomidorowy
pieprz
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Dania Mięsne - Przepis na Kolorowy bigos

 
Telewizory
22_12