Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Boczek z brokułami
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): £ucja
[2007-07-25]
 
Sposób przygotowania:
Boczek przyprawić solą, pieprzem, czerwoną ostrą papryką.
Wlać trochę oleju na dużą patelnię i ułożyć boczek, małe kawałki brokułów, czosnek i plasterki cebuli.
Smażyć na małym ogniu, co jakiś czas przewracając składniki na drugą stronę.
Smażyć tak długo, aż brokuły będą wystarczająco miękkie.
   
Składniki:
Kilka plastrów surowego boczku,
brokuły,
kilka ząbków czosnku,
cebula
Uwagi:
Najlepsze jest podane z chlebem i sosem czosnkowym.
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Dania Mięsne - Przepis na Boczek z brokułami

 

22_27