Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

P±czki z serków homogenizowanych
  Ocena: (4.2 pkt.) Oceniało 35 osób.

Przepis dodał(a): Suzi
[2008-07-15]
 
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki poł±czyć ze sob±.
Cało¶ć wymieszać mikserem na najniższych obrotach, następnie powstałe ciasto wykładać łyżk± na rozgrzany olej.
Smażyć na br±zowy kolor na małym ogniu.
P±czki posypać cukrem pudrem.
   
Składniki:
2 serki homogenizowane (waniliowe)po 150 g,
2 szkl. m±ki,
1 cukier waniliowy + 2 łyżki cukru,
cukier puder,
2 żółtka + 1 całe jajko,
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia,
olej do smażenia.
Uwagi:
Smacznego !!!
 

 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Ciasteczka - Przepis na P±czki z serków homogenizowanych

 

17_21