Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Jeżyki
  Ocena: (3 pkt.) Oceniało 31 osób.

Przepis dodał(a): Daniela
[2007-07-17]
 
Sposób przygotowania:
Masło rospuścić w garnku, dodać cukier i miód.
Następnie kakao i mleko.
Dodac zapach, otręby i orzechy.
Gdy masa lekko przestygnie formować kulki i obtaczać w wiórkach.
Schłodzić w lodówce.
   
Składniki:
50g masła,
1/2 szkl. cukru,
3 łyżki miodu,
2 łyżki kakao naturalnego,
1 szkl. otrębów owsianych,
orzechy laskowe paczuszka mała,
zmielone wiórki kokosowe,
zapach migdałowy,
5 łyżek mleka.
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Ciasteczka - Przepis na Jeżyki

 

17_17