Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Chłodnik rzodkiewkowy
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): Cecylia
[2007-07-18]
 
Sposób przygotowania:
1/4 rzodkiewek pokroić w słupki, resztę zmiksować z jogurtem i bulionem, doprawić do smaku, dodać pozostałe rzodkiewki.
Odstawić na godzinę do lodówki.
Przed podaniem posypać pokrojonym szczypiorkiem.
   
Składniki:
2 pęczki rzodkiewek (ok. 500 g)
500 ml chudego jogurtu
150 ml bulionu warzywnego
pęczek szczypiorku
sok z cytryny
odrobina cukru
sól i pieprz
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Chłodniki - Przepis na Chłodnik rzodkiewkowy

 

39_9