Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczka). więcej informacji
 

 

 

Chłodnik bananowo-ananasowy
  Ocena: (0 pkt.) Oceniało 0 osób.

Przepis dodał(a): Maria
[2007-07-17]
 
Sposób przygotowania:
4 banany zmiksować z kefirem i śmietaną.
Dodać zalewę z ananasa.
Resztę bananów pokroić w półplastry, skropić sokiem z cytryny i rozłożyć na talerzach razem z kostkami ananasa.
Zalać zmiksowanym chłodnikiem, posypać czekoladą.
   
Składniki:
6 dużych bananów,
puszka ananasa pokrojonego w kostkę,
3 szklanki kefiru,
3/4 szklanki śmietany,
2 łyżeczki utartej czekolady,
2 łyżeczki soku z cytryny.
Uwagi:
brak
 
 
 
 

 

 

 

 
AlePycha.pl - Przepisy Kulinarne

Chłodniki - Przepis na Chłodnik bananowo-ananasowy

 
Telewizory
39_8